Ook in tropische landen kennen ze gladde houten terrassen.


Stel je voor, je zit op je prachtige houten terras in een tropisch land, genietend van de warme zon op je huid, de geur van exotische bloemen in de lucht, en het zachte gezoem van de lokale fauna. Je reikt naar je verfrissende drankje… woesh! Daar ga je, uitglijdend op de gladde terrasvloer. Niet echt het paradijselijke plaatje dat je voor ogen had, hè?

Maar geen zorgen! Want er zijn effectieve oplossingen voor dit gladde terras dilemma. Inderdaad, bij Bankirai Terras, we've got you covered!

Wat veroorzaakt de gladheid?

Laten we eerst eens duiken in de oorzaak van het probleem. Tropische klimaten zijn hotspot van vochtigheid. Combineer dit met de algemene neerslag en je hebt de perfecte omgeving voor algen en mossen om te groeien - de boosdoeners voor een glad terras. Daarbij komt nog het dagelijkse gebruik en slijtage van het hout, waardoor de oppervlak glad wordt.

Wat doen we daartegen?

Dat is een terechte vraag! Bij Bankirai Terras, bieden we een scala aan diensten aan die dit specifieke probleem aanpakken. Van professionele terrasreiniging waarbij we algen en mossen grondig verwijderen, tot terrasonderhoud om te zorgen dat het hout van uw terras in topconditie blijft.

We werken met hardhout, zoals Bankirai, Padouk, Ipé en anderen, die bekend staan om hun duurzaamheid en bestendigheid tegen schimmel, insecten en ja, ook gladheid.

Is er meer?

Jazeker! Voor degenen die een nieuw terras willen aanleggen of hun bestaande terras willen verversen, biedt Bankirai Terras het aanleggen van houten terrassen met bijzondere aandacht voor dakterrassen, tuinterrassen en zwembadterrassen. En natuurlijk, met hetzelfde oog voor detail en kwaliteit zoals u van ons gewend bent.

En als klap op de vuurpijl, bieden we ook producten aan die speciaal ontworpen zijn om uw terras te ondersteunen en te onderhouden. Denk aan Bankirai reinigingsproducten, verschillende soorten houten terrasplanken, en bevestigingsmaterialen.

Dus, de volgende keer dat je op je terras in dat tropische land zit en naar je verfrissende drankje reikt, kun je dit in alle vertrouwen doen, wetende dat de kans dat je uitglijdt op het gladde hout, verleden tijd is.

Voel je vrij om ons te contacteren voor meer informatie! Het wordt hoog tijd om dat gladde terras aan te pakken, vind je niet?

Over ons

Over ons

Bangkiraiterras.be & De Terrasreiniger - Een kwestie van vertrouwen ! Bangkiraiterras.be & De Terrasreiniger - Een kwestie van vertro...

ONTDEK MEER
Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

tips en advies voor uw terras

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Bankirai is al 25 jaar uw specialist in het onderhouden en reinigen van uw houten terras. Heeft uw terras een opknapbeurt nodig, of wilt u graag een nieuw terras laten aanleggen in een specifieke houtsoort?

CONTACTEER ONS