Reinigen - Onderhiud

Reinigen - OnderhOud

Bankirai reinigt en onderhoud uw houten terras.

Houten terras reinigen|groenaanslag verwijderen|algemeen onderhoud

Geef uw houten terras een langdurig bestaan

Alle mos, groen en vergrijzing wordt door Bankirai stofvrij weggeschuurd. Ook in de voegen en randen van antislip planken, dus geen gladde terrasplanken meer. U krijgt een terras dat een nieuw uitzicht heeft. Het speciale aan deze reiniging is dat de houtvezels tijdens het reinigen met vooruit roterende borstels worden gekuist. Hierdoor kan het hout niet worden beschadigd in tegenstelling tot ronddraaiende machines.

Deze reiniging gebeurt droog met stofafzuiging en is dus zeer geschikt voor dakterrassen waar geen vuil water van de muren mag lopen of tuinterrassen met aangrenzende kwetsbare siertuinen.

​​​​​​​We kunnen ook uw houten terras met olie behandelen na het droogschuren. De olie zorgt voor een diepgaande impregnering van het hout en verzadigd de poriën. Het voedt en beschermt het terrashout en geeft het een sterk en slijtvast oppervlak. Het accentueert de natuurlijke houtstructuren en tinten van het hout, beschermt tegen schimmels en bacteriën én is waterafstotend. Inoliën gebeurt best  jaarlijks en is een absolute aanrader. Het schoonmaken en oliën van uw houten terras verlengd de levensduur aanzienlijk.

contacteer ons

Ontvangt u graag een offerte op maat?

Mail ons enkele foto's en relevante informatie door van uw tuin met het aantal m² en wij bezorgen u een uitgebreide offerte op maat. Dit voor heel België. Met onze unieke reinigingsmethode gaat uw houten terras veel langer mee.

Tips & tricks voor uw terras onderhoud

Gebruik nooit een hogedrukreiniger of een klassieke ronddraaiende reinigingsmachine voor uw houten terras. Dit beschadigd de houtstructuur waardoor u het terrashout ruwer zal maken en er nog sneller dan anders bacteriën en groenvorming gaat optreden. Leert u graag meer over het onderhoud van uw houten terras?

BEZOEK DE TERRASREINIGER
Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

tips en advies voor uw terras

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Bankirai is al 25 jaar uw specialist in het onderhouden en reinigen van uw houten terras. Heeft uw terras een opknapbeurt nodig, of wilt u graag een nieuw terras laten aanleggen in een specifieke houtsoort?

CONTACTEER ONS