Houten terras aanleggen

Houten terras aanleggen

Een houten terras aanleggen is uiterst nauwkeurig werk. 

Met onze jarenlange ervaring is uw terras in goede handen

Dakterrassen, tuinterrassen en zwembadterrassen, ze hebben allemaal hun specifieke aandachtspunten. Bankirai heeft maar liefst 28 jaar kennis van zaken over het optimaal onderhouden en reinigen van terrassen. Wij vertalen maar al te graag uw specifieke wensen naar de juiste oplossing. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u jarenlang plezier zult hebben van uw investering.

CONTACTEER ONS

Het juiste hout voor het aanleggen van uw terras

De houtsoorten die Bankirai gebruikt zijn van tropisch hardhout en uiterst geschikt voor houten terrassen. Zo kent terrashout onder andere verschillende duurzaamheidsklassen. Iedere houtsoort wordt op basis van hun eigen natuurlijke duurzaamheid in een klasse ingedeeld. Eigenschappen als sterkte, slijtvastheid, bewerkbaarheid en splintervorming spelen mee in de indeling. Klasse 1 wordt gezien als de meest geschikte klasse voor terrashout.

Een houten terras zoals u dat wenst…

Wie denkt dat houten terrassen alleen in de vorm van een rechthoekig plateau worden gelegd, heeft het mis. Bankirai legt houten terrassen in alle vormen en maten. Wij kunnen doorgangen maken tussen tuinen of patio’s met geleidelijke traptreden naar een vijver. Dit geeft een tuin een zeer luxe en ruimtelijke uitstraling. Daarnaast maken wij ook wandelpaden met bijvoorbeeld een houten afbakening als hek, en eigenlijk alle andere creaties die u zelf of in samenspraak met ons kunt verzinnen. ​​​​​​​Door onze ervaring kunnen wij u vaak oplossingen of ideeën aanreiken waar u zelf misschien nog niet eerder aan had gedacht.

onze kennis en vakmanschap

Uw splinternieuw terras onderhouden

Nadat wij uw houten terras naar uw tevredenheid hebben opgeleverd, doen wij u graag een aanbod voor houten terras onderhoud. Zo gaat uw investering in een nieuw terras niet verloren aan foute reinigingsmethoden. Wij behoeden u hier graag voor. Voor meer informatie kijkt u best eens op De Terrasreiniger.

Wij delen onze jarenlange expertise graag met u en geven u met alle plezier tips en tricks mee om uw houten terras in optimale conditie te houden. Een onderdeel hiervan is periodiek professioneel onderhoud. Hierdoor verlengt u de levensduur van uw houten terras met jaren.
​​​​​​​​​​​​​​
Overweegt u de aanleg van een houten terras?

CONTACTEER ONS
Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

tips en advies voor uw terras

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Bankirai is al 25 jaar uw specialist in het onderhouden en reinigen van uw houten terras. Heeft uw terras een opknapbeurt nodig, of wilt u graag een nieuw terras laten aanleggen in een specifieke houtsoort?

CONTACTEER ONS