Terrasreiniging

Terrasreiniging

DeTerrasreiniger.be helpt u op vakkundige wijze bij het ontgroenen en reinigen van uw houten terras.

​​​​​​Een houten terras schoonmaken kunt u op verschillende manieren doen. Maar net als het ontmossen van een terras, is het verstandiger om dit door een professioneel bedrijf te laten uitvoeren. Bankirai streeft naar het beschermen van de houtsoort en de begroeiing er omheen.

veelgebruikte reinigingsmethoden

Houten terras reinigen met javel

Een hout terras schoonmaken met chloor, bleekwater of javel is een lastige klus. U moet de juiste verhouding met water vinden en dient op te passen voor uw gezondheid. Dit chemische goedje is schadelijk voor uw luchtwegen.

​​​​​​​Daarbij komt dat u ook moet oppassen met spatten op uw kleding en uw omgeving, zoals de planten die zich in de directe omgeving van uw terras bevinden. Het water dat gebruikt wordt om het terras schoon te maken loopt immers weg tussen de terrasdelen en zakt in de grond. Hier komt het in vernietigende aanraking met alles dat in de directe nabijheid leeft.

Houten terras reinigen met azijn

Hoewel azijn in beginsel een natuurproduct is, heeft het desalniettemin een negatief effect op uw planten en andere organismen waarmee het in aanraking komt. Ook hier geldt dus: het kan misschien mos verwijderen van uw houten terras, maar heeft negatieve gevolgen voor de planten in uw tuin.

Terras reinigen met hogedrukreiniger

Groene aanslag verwijderen van hout lukt u waarschijnlijk ook met een hogedrukreiniger, en deze methode zal uw houten terras schoonmaken. Jammer genoeg zal uw hout beschadigd raken door de hoge druk waarmee het water wordt opgespoten. Denk maar aan kleine beschadigingen die splinters kunnen veroorzaken in het hout. Het maakt hierbij geen verschil of uw houten terras glad is of dat het hout groeven heeft. Bankirai voert graag met zorg en veiligheid de reiniging van uw terras uit.

BANKIRAI, uw expert

Terrasreiniging door een expert

Bankiraiterras.be heeft diverse, professionele werkwijzen voor het reinigen van uw houten terras. Zo kunnen wij met onze gespecialiseerde toestellen al het mos en groene aanslag verwijderen van houten terrassen en vergrijzing van uw houten terras herstellen.

OOG VOOR IEDER TERRAS

Wij gebruiken professioneel materiaal voor het reinigen van uw terras. Onze vooruit draaiende borstels komen op een bepaalde wijze in aanraking met de houtvezels en houtstructuur van uw terrasdelen. Hierdoor worden deze stofvrij en zien ze er zonder het gebruik van water weer als nieuw uit.
​​​​​​​

Onze reinigingstechniek is een groot voordeel ten opzichte van het zelf reinigen van uw houten terras met azijn of water en schoonmaakmiddel. Aan de hand van onze droge en stofvrije manier wordt het vuil namelijk opgezogen door de machine. Ook als het terras laten reinigen op deze manier bijvoorbeeld plaatsvindt op een dakterras, waar vuil water niet langs de muren naar beneden mag lopen. Dan geeft deze wijze het beste resultaat.

CONTACTEER ONS
Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

tips en advies voor uw terras

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Bankirai is al 25 jaar uw specialist in het onderhouden en reinigen van uw houten terras. Heeft uw terras een opknapbeurt nodig, of wilt u graag een nieuw terras laten aanleggen in een specifieke houtsoort?

CONTACTEER ONS