Producten

PRODUCTEN

Ontdek onze verschillende producten voor uw houten terras.

BANKIRAI reinigen

Gebruik steeds de juiste producten

Bankirai levert verschillende producten voor uw houten terras. Onder andere producten ter onderhoud, die de levensduur van uw terras ondersteunen zoals de bankirai olie. Wij adviseren u graag over de beste middelen die u kunt gebruiken. Wij stellen graag de producten waar wij al jaren naar alle tevredenheid mee werken ter beschikking. Dit zijn producten waarvan wij de kwaliteit kunnen garanderen, zodat u Bankirai reinigen in het begin ook zelf kunt doen.

Als u het gehele jaar door onze kwaliteitsproducten gebruikt, kunt u vrij gerust zijn met een (twee)jaarlijkse “grote reiniging” van uw houten terras door Bankiraiterras.be.

Bankirai heeft alle materialen voor uw terras

Wij kunnen houten terrasplanken uiteraard ook los leveren. Denk maar aan diverse soorten ipé of padoek hout in verschillende lengtes en dikten. Ook Bankirai planken en jatoba hout kunnen wij aan u leveren. Uiteraard met bijbehorende bevestigingen zoals inox schroeven en ipé en padoek tappen. Wij kunnen u zelfs voorzien van polypropileenpoten of terrasdragers in alle maten voor dakterrassen en rubber ten behoeve van uw houten terras. Kortom, alles om eventueel zelf aan de slag te gaan met het herstellen of aanleggen van een bestaand of nieuw houten terras.

Steeds een goede ondersteuning

Schaft u via ons de producten aan, dan geven wij u duidelijke instructies, tips en trucs mee.
​​​​​​​Zo laten wij u graag profiteren van onze ervaring en expertise.

Waar kan ik de producten voor terrasreiniging kopen?

Wij beschikken niet over een speciale verkooplocatie en leveren vanuit onze opslagruimtes. Daarom kunt u uw bestelling per mail of per telefoon aan ons doorgeven waarna wij het netjes bij u thuis af komen leveren. De meerwaarde? We leveren het product op een dag en tijdstip dat voor u geschikt is.

Meer weten over de transformatie van uw terras?

Wilt u advies over welke producten u het beste kunt aanschaffen? Neemt dan contact met ons op. Op basis van foto’s of een tekening, aangevuld met details als afmetingen en mogelijke andere zaken, kunnen wij u een op maat gemaakte aanbieding doen of offerte opmaken.

CONTACTEER ONS
Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

tips en advies voor uw terras

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Bankirai is al 25 jaar uw specialist in het onderhouden en reinigen van uw houten terras. Heeft uw terras een opknapbeurt nodig, of wilt u graag een nieuw terras laten aanleggen in een specifieke houtsoort?

CONTACTEER ONS