Plaatsing van een Padoek hardhout dakterras in Sint-Martens-Latem


Plaatsing van een Padoek hardhout dakterras in Sint-Martens-Latem

Introductie

Sint-Martens-Latem, een van de meest pittoreske plaatsen in België, staat bekend om zijn prachtige landschappen en luxueuze woningen. Bij DeTerrasreiniger & Bankiraiterras hebben we onlangs de kans gehad om een mooi project uit te voeren: de installatie van een Padoek hardhouten dakterras.

Het Materiaal: Padoek Hardhout

Padoek behoort tot de top van hardhouten soorten en is zowel duurzaam als stabiel. Het is een van de hardste en meest stabiele houtsoorten beschikbaar, ideaal voor de constructie van een hoogwaardig dakterras. Het hout heeft een warme rode/bruine kleur die na verloop van tijd mooi vergrijst.

Het Proces

De Plaatsing van dakterrassen is een gespecialiseerde klus. Hierbij moet rekening gehouden worden met factoren zoals waterafvoer, gewichtsbeperkingen en toegankelijkheid.

We begonnen met de inspectie en voorbereiding van de oppervlakte om een correcte waterafvoer te garanderen. Omdat we op een dak werkten, hebben we extra maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat het terras zowel praktisch als veilig zou zijn.

Vervolgens hebben we een houten frame geïnstalleerd, dat dient als de basis voor het terras, gemonteerd op polypropileenpoten. Zodra het frame volledig geïnstalleerd en afgesteld was, begonnen we met het plaatsen van de Padoek houten planken.

Het Eindresultaat

Het nieuwe dakterras in Padoek hardhout heeft de woning in Sint-Martens-Latem naar een nieuw niveau getild. Niet alleen biedt het de bewoners een extra ruimte voor ontspanning en entertainment, maar draagt het ook bij aan de esthetiek en de waarde van de woning.

Conclusie

De plaatsing van een Padoek hardhouten dakterras is geen eenvoudige taak, maar met de juiste expertise en aandacht voor detail, is het resultaat een prachtig, duurzaam terras dat jarenlang meegaat. Bij DeTerrasreiniger & Bankiraiterras hebben we een passie voor kwaliteit en vakmanschap, en we zijn trots op het werk dat we hebben geleverd in Sint-Martens-Latem.

Wilt u uw buitenruimte transformeren met een prachtig houten terras? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij staan klaar om van uw visie een realiteit te maken.

Image description

Over ons

Bangkiraiterras.be & De Terrasreiniger - Een kwestie van vertrouwen !

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

tips en advies voor uw terras

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Bankirai is al 25 jaar uw specialist in het onderhouden en reinigen van uw houten terras. Heeft uw terras een opknapbeurt nodig, of wilt u graag een nieuw terras laten aanleggen in een specifieke houtsoort?

CONTACTEER ONS