Bankiraiterras.be & DeTerrasreiniger.be; een perfecte combinatie voor uw terrassen in België

 


Ruimte kan in de meeste stedelijke gebieden een schaars goed zijn. En het is iets waar veel huiseigenaren meer van zouden willen hebben. Dus wanneer u geen extra ruimte voor groen of een zithoek kunt vinden, heeft Bankiraiterras.be een oplossing voor u: een dakterras .

 

Een van de meest over het hoofd geziene en onderbenutte delen van een gebouw, een dak kan worden omgevormd tot een ruimte voor ontspanning, recreatie en amusement. We komen met verbluffende ontwerpideeën voor dakterrassen om een ​​ooit saaie plek om te toveren in een heerlijke buitenomgeving om de frisse lucht in te ademen en te genieten van de eenzaamheid of het gezelschap van vrienden te midden van een prachtig uitzicht op de skyline en de stad.

 

Functionele terrassen in uw achtertuin/tuin in een eigentijdse stijl

Een goed terras is een must voor kwalitatieve rust en een goede indeling van uw erf of tuin. Een doordacht ontwerp en functionaliteit zullen u het plezier geven om te ontspannen op fantastische terrassen gemaakt van natuurlijke materialen. Dit is een plek waar je veel tijd kunt doorbrengen, dus het is beter om dergelijke constructies toe te vertrouwen aan professionals.

 

Als u de beste terrasaannemer in Vlaanderen wilt, bel dan Bankiraiterras.be. Het aanbod van onze diensten omvat een verscheidenheid aan oplossingen met functionele terrassen in een eigentijdse stijl en uitvoering. We volgen de laatste trends en weten hoe we uw ruimte in uw voordeel kunnen gebruiken. Neem contact met ons op en binnenkort bewonder je de uitstraling van je stijlvolle terras in uw tuin of dakterras.

 

We zijn slechts een paar klikken verwijderd van u, klaar om een ​​helpende hand te bieden - en een fantasierijke visie, als u die nodig heeft! Laat ons u helpen uw terrasomgeving een make-over te geven. We werken met een overvloed aan materialen die verschillen in kleuren en texturen, maar die even mooi als duurzaam zijn: ipe, padoek, bankirai, afrormosia of thermowood - u kiest, wij leveren met vindingrijkheid, nauwgezetheid en zorg.

 

Eigenaar zijn van een vlonder of terras van natuurlijk hout betekent dat u beschikt over comfortabele omstandigheden voor het buitenleven, waardoor u meer kunt genieten van uw buitenruimte. Een mooie vlonder zorgt voor een perfecte verbinding tussen de woning en de achtertuin of tuin. Geen wonder dat ze steeds populairder worden.

 

Als u op zoek bent naar een ervaren terrasbouwer om waarde toe te voegen aan uw onroerend goed, kunt u op ons vertrouwen. Bij Bankiraiterras.be doen we ons best om designesthetiek en duurzaamheid te combineren. Deze aanpak zorgt voor maximaal resultaat en heeft nog nooit gefaald.

 

Onze dekontwerpen zijn veelzijdig. We weten hoe we een terras moeten bouwen dat past bij de stijl van uw huis. De keuzes zijn geweldig - platform, meerdere niveaus, verhoogde dekken met reling en zelfs dekken met twee verdiepingen. U kunt ervoor kiezen om uw terras vrijstaand te maken en het in de tuin of rond een boom te plaatsen, 

 

er een kamer van te maken of zelfs een buitenentertainmentcentrum. Uw terras kan elke vorm en afmeting hebben en elke afwerking hebben. We kunnen het waarmaken.

 

We helpen u met ideeën voor terrasontwerp, rekening houdend met het beste uitzicht en uw privacy, evenals de keuze van het juiste materiaal.

 

Bankiraiterras.be is het toonaangevende team dat schoonheid en elegantie brengt in de ruimte rondom uw huis. Uw vlonder en terras spelen een rol in het comfort en de uitstraling van het huis waarin u woont.

 

Het terras dient als een verlengstuk van het interieur van het huis en roept rust en kalmte op. Uitgestrekte glazen deuren openen naar een charmante ruimte met chique stoelen en plantenbakken waar men kan genieten van de heldere zomerhemel.

 

 

Op de juiste manier gerangschikt, zal ons terrasontwerp een logische voortzetting zijn van het interieur van uw huis, een magisch portaal naar de frisheid van het groen en de warmte van de zomer, waardoor u dichter bij de natuur komt zonder het comfort van uw huiselijke leven te verlaten.

 

 Houtproducten van topkwaliteit

 

 Ervaren en professionele dek- en terrasexperts

 

 Ons werk zal de waarde van woningen verhogen

 

 Wij helpen je bij het kiezen van de beste materialen

 

 

Ook na de plaatsing kan u op ons rekenen voor het onderhoud van uw terrassen. Ons zusterbedrijf DeTerrasreiniger.be, gespecialiseerd in het onderhoud van houten terrassen, heeft hier de nodige know how én gespecialiseerde machine’s voor.

 

 

 

Met vriendelijke groeten,

 

Rudi Geeraerts

0475/262354

 

info@tuinterras.be | www.deterrasreiniger.be |  www.bankiraiterras.be  | YouTube

 

 

      Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

tips en advies voor uw terras

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Bankirai is al 25 jaar uw specialist in het onderhouden en reinigen van uw houten terras. Heeft uw terras een opknapbeurt nodig, of wilt u graag een nieuw terras laten aanleggen in een specifieke houtsoort?

CONTACTEER ONS