Recuperatie - hergebruik

Recuperatie / hergebruik

Recuperatie van hardhout terrasplanken

In het kader van een Europees proefproject waar wij aan deelnemen zijn wij op zoek naar hardhout terrassen van duurzaamheidsklasse 1 die om een of andere reden dienen afgebroken en verwijderd te worden. Leeftijd of uitzicht van de terrassen is minder belangrijk dan de staat van het hardhout.

Dit hardhout gaat in normale omstandigheden 25 jaar mee en kan na diverse bewerkingen perfect herbruikt worden als terrasplank. Deze bewerkingen zijn zeer arbeidsintensief maar door deze in de sociale economie  te laten uitvoeren en het schaarser en duurder worden van degelijk hardhout voor terrasplanken kan dit een win-win situatie zijn voor zowel het milieu als de werkgelegenheid als voor u als klan.

Hierdoor leggen wij ons voortaan ook toe op de recuperatie van bestaande terrassen. Maak nu een afspraak voor uw hardhoutterras te laten afbreken en werk mee aan dit mooie project.

CONTACTEER ONS
Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

tips en advies voor uw terras

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Bankirai is al 25 jaar uw specialist in het onderhouden en reinigen van uw houten terras. Heeft uw terras een opknapbeurt nodig, of wilt u graag een nieuw terras laten aanleggen in een specifieke houtsoort?

CONTACTEER ONS