Bankirai reinigen

BANKIRAI REINIGEN

De houtsoort bankirai proper maken moet voorzichtig gebeuren. Bankirai helpt je graag op weg.

DeTerrasreiniger.be gebruikt een unieke en veilige methode voor het reinigen van de houtsoort bankirai. Zowel voor bankirai behandelen en bankirai hout onderhoud helpen wij u graag verder.

Hoe groene aanslag verwijderen van Bankirai?

Bij een dakterras ontraden wij het periodiek zelf reinigen niet. Wij geven u graag tips over hoe u groene aanslag kan verwijderen en hoe u uw Bankirai dakterras kan onderhouden. Omdat het hout op een dakterras niet direct in aanraking komt met de grond, is deze houtsoort met duurzaamheidsklasse 2 prima geschikt. U kunt bankirai gedurende het mooi weer zelf in goede conditie houden. Bankirai reinigen doet u bijvoorbeeld met azijn.

​​​​​​​Omdat planten op dakterrassen vaak in potten staan, hoeft u niet bang hoeft te zijn dat vervuild water in aanraking komt met levende organismen, zoals dit in een tuin het geval zou zijn. Zelf bankirai reinigen doet u het beste regelmatig voordat groene aanslag zich echt duidelijk laat zien. Voorkomen is altijd beter. Hiermee beperkt u het onderhoud van uw bankirai terras tot een jaarlijkse (of misschien zelfs 2-jaarlijkse) noodzaak.

Onderhoud met azijn, soda of andere middelen

Voor een voorzichtige aanpak van onderhoud gebruikt u het beste azijn, soda of andere middelen om bankirai te reinigen. Ook adviseren wij om dit met zo min mogelijk water te doen. Want ook al hoeft u minder zorgen te maken dat vervuild water uw planten doodt, het is ook niet wenselijk dat deze vuiligheid op uw dak blijft liggen of langs de muren naar beneden sijpelt. Ondanks dat wij het zelf reinigen van de houtsoort bankirai dus niet afraden, is het niet alleen makkelijker voor u maar ook veiliger om dit door ons te laten doen. Graag meer informatie?

BEZOEK DE TERRASREINIGER

Laat de houtsoort bankirai reinigen door DeTerrasreiniger.be

Met onze droge methode kunnen wij bankirai behandelen op een wijze waarop u zich geen zorgen hoeft te maken over vuile muren of beschadigingen. Het onderhoud van een bankirai terras voor zowel een dak als een tuin blijft een vak van expertise. 

Het verwijderen van groene aanslag van bankirai of het schoonmaken ervan vergt niet alleen veel lichamelijke inspanning. U dient ook voorzorgsmaatregelen te nemen ter bescherming van de directe omgeving. Zodra begroeiing in uw tuin in aanraking komt met soda of azijn zult u deze planten onbewust doden. Uw mooie houten terras komt dan in een omgeving met afgestorven plekken. Dat wilt u vast voorkomen.
​​​​​​​
Met behulp van de ronddraaiende borstels van onze machines komen er geen schadelijke vloeistoffen te pas bij de verwijdering van groene aanslag. Wij schuren de bankirai planken licht op en zullen daarna het hout behandelen met een bijpasende bankirai olie. Met deze zorgvuldige en unieke methode ruimen wij elke uitdaging uit de weg.

onze expertise en vakmanschap

Overtuigd? Vraag meteen uw offerte aan!

Laat het reinigen van bankirai met soda of azijn tot het verleden behoren en schakel ons in om uw bankirai planken te onderhouden voor langdurig plezier. Wilt u een offerte aanvragen? Mail ons enkele beelden van uw terras met bijhorende vierkante meters en ontvang weldra een passende offerte.​​​​​​

OFFERTE AANVRAGEN
Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

tips en advies voor uw terras

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Bankirai is al 25 jaar uw specialist in het onderhouden en reinigen van uw houten terras. Heeft uw terras een opknapbeurt nodig, of wilt u graag een nieuw terras laten aanleggen in een specifieke houtsoort?

CONTACTEER ONS