Menu Sluiten

Bankiraiterras.be werkt voornamelijk in de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen. Maar neemt u vooral contact met ons op als u vragen hebt over onze dienstverlening. Wij kunnen altijd direct een afspraak met u inplannen, zodat u niet eindeloos hoeft te wachten op een prijsofferte voor de werkzaamheden aan uw houten terras.

Gedetailleerde offertes die duidelijk en helder zijn. Geen kleine lettertjes, maar een eerlijk en transparant aanbod. Dat is één van de vele voordelen als u ons kiest als leverancier – of maker van uw houten terras. En hebt u vragen over de werkzaamheden die wij aanbieden? Geen enkel probleem! Wij lichten het graag toe en komen, indien wenselijk, ook graag bij u langs om één en ander extra uit te leggen. Wij vinden dit een service die niet meer dan logisch is.

Persoonlijk contact en oog voor de individuele wensen van de klant, is waar wij al jaren bekend om staan. De goede reputatie die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd, koesteren wij en wij weten deze op waarde in te schatten. Uw tevredenheid is voor ons de maatstaf.

Voor reiniging én onderhoud van terrassen kan u meer info vinden op DeTerrasreiniger.be