Menu Sluiten
Bankiraiterras.be is uw partner voor terrasreiniging en terrasonderhoud, terras schuren - en de aanleg van dakterrassen, tuinterrassen en zwembadterrassen

Contacteer Bankiraiterrassen

Bankiraiterras.be is uw partner voor terrasreiniging en terrasonderhoud, terras schuren – en de aanleg van dakterrassen, tuinterrassen en zwembadterrassen. 25 jaar kwaliteit en vakmanschap.

Onze aanpak is professioneel en persoonlijk – en wij geven u dé garanties:

  • Een kwalitatieve uitvoering

  • De beste kwaliteit hardhout

  • Afspraken worden gerespecteerd

  • Het project is pas afgerond als u tevreden bent

Een kwalitatieve uitvoering van terrasreiniging en terrasonderhoud​

Het reinigen en onderhouden van uw terras is niet zomaar een kwestie van periodiek groene aanslag verwijderen, terras ontgroenen of terras reinigen met hogedrukreiniger. Bankiraiterras.be en De Terrasreiniger pakken het houten terras onderhoud serieus aan.

Met onze gespecialiseerde machines kunt u rekenen op een professionele en doeltreffende aanpak. Klik hier

De beste kwaliteit hardhout​

Voor de aanleg van uw dakterras, tuinterras of zwembadterras gebruiken we hardhout van hoge kwaliteit. Bankirai, Padouk, Ipé, Afrormosia, Teak of Jatoba achten wij bij uitstek geschikt. Deze duurzame houtsoorten hebben stuk voor stuk hun eigen, unieke kwaliteiten en eigenschappen.

Wij zijn bekend met de specifieke bijzonderheden van de houtsoorten en adviseren u graag bij uw keuze.

Afspraken worden gerespecteerd

Niets is zo vervelend wanneer afspraken worden vergeten of niet worden gerespecteerd. Wij zullen dan ook geen beloftes doen waarvan wij niet 100% zeker zijn dat wij ze kunnen nakomen. Het maken van afspraken zien wij als een serieuze en persoonlijke zaak. Wij geloven namelijk dat een goede relatie met onze klanten bijdraagt aan een geslaagde samenwerking en succesvol resultaat.

Wij doen geen beloftes die wij niet kunnen nakomen en bouwen aan een vertrouwensrelatie.

Onze terras reinigingswerkzaamheden zijn pas rond als u tevreden bent

Bankiraiterras.be en De Terrasreiniger.be zullen altijd zoeken naar mogelijkheden om aan uw wensen te voldoen. Ook als dit betekent dat we op-maat-gemaakte oplossingen. Samen met u werken we aan een optimaal resultaat en een succesvolle afronding. Wij zijn tevreden als ú tevreden bent.

Bekijk hier de referenties