Groene aanslag op jouw terras? Zo verwijder je het effectief!


Een groen terras? Daar zit je niet op te wachten! Vooral niet als dat groen bestaat uit hardnekkige algen, mos of schimmel. Maar wees gerust: een effectieve verwijdering van groene aanslag is heel goed mogelijk. In dit artikel leggen we uit hoe je jouw terras weer helemaal mooi krijgt. En het goede nieuws is: je kan veel zelf doen.

Lelijk en soms zelfs gevaarlijk

Misschien denk je dat groene aanslag op je terras voornamelijk een esthetisch probleem is. Maar groene aanslag kan helaas ook voor gladheid zorgen en daardoor voor gevaarlijke situaties. Daarnaast tast het je terras aan. Goede redenen dus om groene aanslag serieus te nemen en te zorgen voor een effectieve verwijdering.

Hoe verwijder je groene aanslag?

Er zijn verschillende methoden om groene aanslag effectief te verwijderen. 

Een bekende manier is met een hogedrukreiniger. Hoewel dit vaak snel gaat, is het niet altijd even effectief. Daarnaast zal de krachtige waterstraal je terras beschadigen, vooral als het gaat om houten planken. Deze methode raden we daarom af.

Heb je te maken met erg hardnekkige groene aanslag? Dan kan professionele terrasreiniging een uitkomst zijn. Ons bedrijf, DeTerrasreiniger.be, is gespecialiseerd in terrasonderhoud en -reiniging. Met onze speciale machines maken we jouw terras in een handomdraai weer helemaal schoon.

Groene aanslag voorkomen?

Voorkomen is beter dan genezen, dat geldt ook voor groene aanslag op je terras. Hoe kan je dat doen? Zorg allereerst voor goede drainage. Groene aanslag houdt namelijk van vochtige plekken. Daarnaast helpt het om je terras regelmatig te vegen en bladeren op te ruimen.

En dan nog een tip van de professionals van Bankiraiterras.be: laat je terras minimaal een keer per jaar grondig reinigen. Zo houd je jouw terras in optimale staat en voorkom je problemen op de lange termijn.

Groene aanslag op jouw terras? Zo verwijder je het effectief met Bankiraiterras.be!

Zit je nog steeds met groene aanslag op jouw terras? Overweeg dan onze professionele hulp. Bij Bankiraiterras.be hebben we jarenlange ervaring met het reinigen van terrassen. We gaan grondig te werk, met oog voor detail. Daarbij gebruiken we alleen milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Zo zorgen we voor een schoon terras én een schone wereld.

Bankirai Terras is een betrouwbare partner als het gaat om terrasreiniging. Onze klanten waarderen ons om onze professionaliteit, persoonlijke service en kwalitatieve uitvoering.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Contacteer ons via: info@tuinterras.be of 0475/262354.

Neem vandaag nog contact op met Bankiraiterras.be voor hulp bij het verwijderen van groene aanslag!

Je terras is een plek om te ontspannen en te genieten. En dat doe je het liefst op een schoon en goed onderhouden terras. Wacht dus niet langer en pak die groene aanslag aan! Samen zorgen we ervoor dat je weer volop kunt genieten van jouw terras!

Over ons

Over ons

Bangkiraiterras.be & De Terrasreiniger - Een kwestie van vertrouwen ! Bangkiraiterras.be & De Terrasreiniger - Een kwestie van vertro...

ONTDEK MEER
Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

tips en advies voor uw terras

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Bankirai is al 25 jaar uw specialist in het onderhouden en reinigen van uw houten terras. Heeft uw terras een opknapbeurt nodig, of wilt u graag een nieuw terras laten aanleggen in een specifieke houtsoort?

CONTACTEER ONS