Wij reinigen én onderhouden uw houten terrassen. Alle mos, groen en vergrijzing wordt stofvrij weggeschuurd! Geen gladde terrasplanken meer.

 

Reinigen en opschuren van houten terras in iopéDe zomer komt eraan!


Laat uw terras door ons onderhouden. U bekomt een terras dat een nieuw uitzicht heeft. Het speciale aan deze reiniging is dat de houtvezels tijdens het reinigen met vooruit roterende borstels worden gekuist. Hierdoor kan het hout niet worden beschadigd als met rond draaiende machines wel het geval is. Bekijk onze werkwijze op You Tube

 

Deze reiniging gebeurt droog met stof afzuiging en is dus zeer geschikt voor dakterrassen waar geen vuil water van de muren mag lopen of tuinterrassen met aangrenzende kwetsbare siertuinen.
We kunnen ook uw houten terras met olie behandelen na het droogschuren! De olie zorgt voor een diepgaande impregnering van het hout en verzadigd de poriën. Het voedt en beschermt het terrashout en geeft het een sterk en slijtvast oppervlak. Het accentueert de natuurlijke houtstructuren en tinten van het hout en beschermt tegen schimmels en bacteriën én is waterafstotend. Inoliën gebeurt best jaarlijks en is een absolute aanrader. Het schoonmaken en oliën van uw houten terras verlengd de levensduur aanzienlijk.
Wij kunnen u ook een olie met anti slip formule aanbieden, dit is hardhout olie met korrels in vermengd zodat u nog beter en veiliger van uw terras kan genieten ! Deze olie vertraagd ook het vergrijzen van het hout door een speciaal UV-beschermingsmiddel.

 

Bel ons indien u ook graag zo een mooi én kwalitatief terras wenst.

Mail ons enkele foto's en relevante informatie door, het aantal m² en wij bezorgen U dan per kerende een offerte op maat !

 

Bel ons 0475/262354

info@deterrasreiniger.be | www.deterrasreiniger.be | www.bankiraiterras.beWij onderhouden terrassen in heel België !


Tip : gebruik nooit een hoge druk spuit of een klassieke rond draaiende reinigingsmachine !
Dit beschadigd de houtstructuur waardoor u het terrashout ruwer zal maken en er nog sneller dan anders bacteriën en groenvorming gaat optreden.

Bankiraiterras.be is uw partner voor terrasreiniging en terrasonderhoud, terras schuren – en de aanleg van dakterrassen, tuinterrassen en zwembadterrassen. 25 jaar kwaliteit en vakmanschap.

 

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

tips en advies voor uw terras

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Bankirai is al 25 jaar uw specialist in het onderhouden en reinigen van uw houten terras. Heeft uw terras een opknapbeurt nodig, of wilt u graag een nieuw terras laten aanleggen in een specifieke houtsoort?

CONTACTEER ONS