Bankiraiterras.be is uw partner voor de aanleg en het onderhoud van houten dakterrassen, tuinterrassen en zwembadterrassen in heel België.Wij hebben het geluk tijdens deze crisis te mogen doorwerken 😄
Wij leggen dus ook graag uw terras aan ! Volledig naar uw wens !
Ons vakmanschap én passie garanderen u jarenlang zorgeloos plezier. Ook met meer dan 25 jaar ervaring in dit vak, gaan wij nog elke dag met plezier werken omdat wij weten dat we iets moois gaan maken voor u !
Of hebt u nu graag een onderhoud van uw bestaand terras? Misschien is het nu het geschikte moment vermits we allen thuis zijn en van ons terras, onze tuin kunnen genieten met dit mooie weer.
Bel of mail ons,
Rudi & Lieven
0475/262354 of info@tuinterras.be
Ook dakterrassen, al dan niet met vijvers of jacuzzi op, alles kunnen wij realiseren voor u!
Afwerking of moderniseren van bestaande vijvers, alles kan, Hier hebben we een bestaande vijver  afgewerkt met Ipe van 14 cm breed zonder zichtbare bevestigingen.

Hier plaatsten we te Antwerpen een mooi verhoogd houten terras op het niveau binnenshuis. In de zomer kunnen de raampartijen volledig open gezet worden waardoor de klant probleemloos van binnen naar buiten kan.

Bankiraiterras.be

Bel ons indien u ook graag zo een mooi én kwalitatief terras wenst,

Rudi Geeraerts     Lieven Baeten
Zaakvoerder         Meestergast-Schrijnwerker
Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

tips en advies voor uw terras

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Bankirai is al 25 jaar uw specialist in het onderhouden en reinigen van uw houten terras. Heeft uw terras een opknapbeurt nodig, of wilt u graag een nieuw terras laten aanleggen in een specifieke houtsoort?

CONTACTEER ONS