Kies ik geribbelde terrasplanken of vlakke voor mijn houten terras?


Dat geribbelde terrasplanken een bijdrage zouden leveren in de veiligheid van een houten terras is nonsens. Ribbels zorgen er net voor dat er extra aandacht aan terrasreiniging/onderhoud dient te gebeuren. Ribbels geven zelfs een vals gevoel van veiligheid. De enige objectieve norm om te kiezen voor geribbelde terrasplanken is dat u deze mooier zou vinden.
Ervaring leert dat mooi vlak geschaafde terrasplanken minder slip problemen geven dan geribbelde.

Maar reinigen/onderhoud dient bij beide best jaarlijks te gebeuren. Wij reinigen uw houten terras ofwel droog met stofafzuiging, ideaal aan vijvers en op dakterrassen, ofwel een natte reiniging die erg geschikt is voor de zachtere houtsoorten type Thermowood of voor Composiet terrassen of voor reinigingen van tuinterrassen in de herfst- en winterperiodes. Maar beide methodes reinigen tot in de groeven zelf !


Overtuig u en kijk op www.terras-reiniging.be voor verdere info.

of mail ons enkele overzichtsfoto's, het aantal m2 en uw gemeente door. U ontvangt een offerte op maat binnen de twee werkdagen. Contacteer ons via info@deterrasreiniger.be. 
Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

tips en advies voor uw terras

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Bankirai is al 25 jaar uw specialist in het onderhouden en reinigen van uw houten terras. Heeft uw terras een opknapbeurt nodig, of wilt u graag een nieuw terras laten aanleggen in een specifieke houtsoort?

CONTACTEER ONS