Hoe wordt een zwembadterras geplaatst?


Een terras van een zwembad plaatsen gebeurt in verschillende stappen.

1. De oppervlakte voorzien van een verharde ondergrond

Als er nog geen verharde ondergrond is, wordt de terrasoppervlakte eerst afgegraven en uitgevlakt. Nadien wordt een anti-worteldoek geplaatst en wordt het geheel aangewerkt met stabilisé.
Waar nodig graven we de oppervlakte manueel uit om geen bandensporen of beschadigingen te veroorzaken aan bestaand groen in uw tuin.

2. De onderstructuur plaatsen

De onderstructuur bestaat altijd uit hardhout omdat deze qua stabiliteit en levensduur minstens even belangrijk is als de terrasplank zelf. Tussen de stabilisé en de onderstructuur plaatsen we extra rubbers om elk storend geluid te vermijden en de verluchting van de onderstructuur te optimaliseren. Er zal trouwens nooit enig rechtstreeks contact zijn tussen uw terras en het bad.

3. Het terras van een zwembad plaatsen

Het zwembadterras wordt geplaatst in Ipé, Padoek, Teak of een andere kwalitatieve houtsoort en altijd met 'blinde', onzichtbare bevestigingen. Wij slagen erin zelfs trappen of luiken of plinten blind te bevestigen door middel van tappen, de aloude ambachtelijke manier van bevestigen van hout op scheepsdekken. Ook Thermowood, een goed ecologisch alternatief hebben wij in ons gamma.

4. Einde van de werken

Uw zwembadterras is voor ons afgewerkt als u tevreden bent en als u tevreden bent. Wij maken nooit publiciteit omdat onze klanten ons aanbevelen aan familie, vrienden, etc. Zo hebben wij reeds een "achtste generatie via via"-aanbeveling die oorspronkelijk begon in 1993 en die onlangs bevestigd werd met een bestelling.
Bankiraiterras.be


Bel ons indien u ook graag zo een mooi én kwalitatief terras wenst,

Rudi Geeraerts     Lieven Baeten
Zaakvoerder         Meestergast-Schrijnwerker
Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

tips en advies voor uw terras

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Bankirai is al 25 jaar uw specialist in het onderhouden en reinigen van uw houten terras. Heeft uw terras een opknapbeurt nodig, of wilt u graag een nieuw terras laten aanleggen in een specifieke houtsoort?

CONTACTEER ONS