Menu Sluiten

Houten terras aanleggen: Bankiraiterras.be

Een houten terras aanleggen is uiterst nauwkeurig werk. Dakterrassen, tuinterrassen en zwembadterrassen, ze hebben allemaal hun specifieke aandachtspunten. Met onze jarenlange ervaring is uw terras in goede handen! 

Een bedrijf dat weet wat het doet en hier ook ervaring mee heeft. U bent bij ons op het juiste adres. Uw specifieke wensen zullen wij vertalen in de juiste oplossing. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u jarenlang plezier zult hebben van uw investering.

Het juiste hout voor het aanleggen van uw terras

De houtsoorten die Bankiraiterras.be gebruikt zijn van tropisch hardhout en uiterst geschikt voor houten terrassen. Zo kent terrashout onder andere verschillende duurzaamheidsklassen. Iedere houtsoort wordt op basis van hun eigen natuurlijke duurzaamheid in een klasse ingedeeld. Eigenschappen als sterkte, slijtvastheid, bewerkbaarheid en splintervorming spelen mee in de indeling. Klasse 1 wordt gezien als de meest geschikte klasse voor terrashout.

Een houten terras zoals u dat wenst…

Wie denkt dat houten terrassen alleen in de vorm van een rechthoekig plateau worden gelegd, heeft het mis. Bankiraiterras.be legt houten terrassen in alle vormen en maten. Wij kunnen doorgangen maken tussen tuinen of patio’s met geleidelijke traptreden naar een vijver. Dit geeft een tuin een zeer luxe en ruimtelijke uitstraling. Ook kunnen wij wandelpaden maken, bijvoorbeeld met een houten afbakening als hek. En eigenlijk alle andere creaties die u zelf of in samenspraak met ons kunt verzinnen. Door onze ervaring kunnen wij u vaak oplossingen of ideeën aanreiken waar u zelf misschien nog niet aan had gedacht… Bekijkt u onze fotogalerij op onze website. Hier krijgt u een goede indruk van de houten terrassen die wij hebben mogen aanleggen voor onze klanten. Ook zijn wij trots op de positieve referenties die wij mochten ontvangen naar aanleiding van verrichte werkzaamheden.

Uw nieuwe, houten terras steeds goed onderhouden?

Nadat wij uw houten terras naar uw tevredenheid hebben opgeleverd, doen wij u graag een aanbod voor houten terras onderhoud. Wij hebben hier een speciale methode voor waardoor u bijvoorbeeld geen azijn tegen groene aanslag hoeft te gebruiken. Of het houten terras reinigen met javel. Dit zijn namelijk geen juiste wijzen om een houten terras te onderhouden – en wij behoeden u hier graag voor. Onze expertise delen wij graag met u en wij geven u met alle plezier tips en trucs om uw houten terras in optimale conditie te houden. Een onderdeel hiervan is periodiek, professioneel, onderhoud. Hierdoor verlengt u de levensduur van uw houten terras met jaren. Voor meer info hierover kijkt u best eens op DeTerrasreiniger.be

Overweegt u de aanleg van een houten terras? Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen zodat wij u kunnen offreren om u te laten genieten van onze expertise.